Laga dator

 

LAGA DATOR

 

Vi reparerar alla datorproblem direkt i vår
butik i Ekholmen Centrum. Välkommen med drop-in
eller skicka en förfrågan om prisförslag här nedan. 

Välkommen att få din dator lagad hos oss i Ekholmen, Linköping.
  • Vi lagar alla sorters datorer, Asus, Macbook, HP, Windows,  Linux, Mac OS, iOS, Android och många fler modeller, märken och operativsystem.
  • Har din dator virus? Vi rensar den samma dag, med kraftfulla virusprogram går vi in på djupet och rensar din dator. Vi installerar sedan reklam- eller betalfria virusprogram för att säkra din dator.
  • Vill inte din dator starta? Felet kanske inte är helt klart, det kanske är problem med din mjukvara eller hårdvara. Om du inte vet vad felet är så börjar vi med en felsökning. Vill du sedan reparera din dator dras kostnaden för felsökningen av.
  • Dåligt batteri i din laptop? Vi byter batteri i samtliga förekommande laptops, det spelar ingen roll om ditt batteri är inbyggt, vi byter på alla modeller.
Dåligt nätverk?

Upplever ni ert nätverk långsamt? Det kan bero på dålig router, felkoppling, för hög belastning på switch, virus på dator - felen kan vara många och varierande.
Boka en tid med oss för diagnos av ert nätverk, vi lokaliserar problemet och föreslår lösning.

Laga stationär dator?

Vi älskar att reparera och laga trasiga saker. Det är också anledningen till alla våra 5-stjärniga rescensioner, vi är stolta över vårt arbete.

Oavsett om du behöver uppdatera ditt internminne, större hårddisk, nytt grafikkort eller bara felsöka så är vi rätt destination. Vi lagar allt!

Det finns ett par olika sätt att laga din stationära dator på;

1. Fjärråtkomst.
Många datorproblem kan vi lösa på distans. Genom att ansluta till din dator med s.k. fjärråtkomst kan vi styra din dator tillsammans med dig och åtgärda eventuella fel. Du kan hela tiden se vad vår tekniker gör och det blir nästan som att teknikern är på plats i ditt hem eller kontor.

2. Hembesök.
Vi kan besöka er på plats i hemmet, vi har mobila verkstäder i våra arbetsbilar. Vi är fullt utrustade för att lösa alla tekniska problem i ditt hem.

3. Lämna in i butiken.
I vissa fall krävs kanske mer avancerade åtgärder med din dator, då kan du alltid lämna in din dator i vår butik där vi utför allt arbete på plats.

 

Comments are closed.