3 nya iPhones och en Apple Watch.

Det var blandade reaktioner när Apple presenterade sina nyheter, 3 nya (?) iPhones och en Apple watch. Det känns lite som att Apple tappat stinget.

Vi trodde att vi kanske hade en uppfattning om vad Apple skulle tillkännage vid sitt releaseparty i Cupertino, Kalifornien.  - och medan vi kan skryta med att vi nog hade gissat ganska mycket rätt så hade ändock Apple några överraskningar.

Vi diskuterade några av rykten tidigare om de 3 nya iPhones 2018 hade för oss, och nu har vi alla fakta. Så, vad lägger Apple till bordet i år? Samla runt för att ta reda på!

En sak i taget: Apple meddelade att det faktiskt kommer att bli  tre nya iPhone-modeller i år, och bara två av dem kostar 10.000kr eller mer.

Efter sitt mönster om att släppa ny teknik ett år och sedan raffinera det nästa tillkännagav Apple utgivandet av iPhone XS, en förbättring över iPhone X, liksom dess större syskon, iPhone XS Max.

iPhone XS har några fina tweaks som gör det ett steg över iPhone X - mellan 30 minuter och en timme förlängd pratstund på batteriet, vissa FaceID-uppslag och bättre ljud och vattenmotstånd (IP68, om du var undrar). Men det är definitivt iPhone XS Max som gör en större stänk - och med sin rena storlek, det var bundet till att hända.

XS Max har allt XS har, plus en hel 6,5-tums Super Retina OLED-skärm. I jämförelse har XS en 5,8-tums Super Retina OLED-skärm. Det gör den till den största telefonen som Apple någonsin har gjort, och en av världens största. Det är ännu större än sin rival, Samsung Note 9 (som är 6,4 tum).

Båda nya enheterna har dubbla SIM-funktioner, en stor fördel för resenärer, liksom det nya A12 Bionic-chipet, vilket gör dem snabbare och mer kapabla att lära sig maskin. Åh, och nämna vi att de kan erbjuda upp till en halv terabyte lagring? Konfigurationer går upp till 512 GB.

Inom kort kommer du även kunna reparera din iPhone Xs eller Xs premium hos WeLoveRepair i Linköping.

Alla våra reservdelar köps via grossisten 112parts.com, en av Nordens snabbast växande grossister för reservdelar till mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Comments are closed.