Byt skärm iPhone 7 Linköping

Byt skärm iPhone 7 i Linköping hos WeLoveRepair. Hos WeLoveRepair i Linköping kan du tryggt och enkelt byta din skärm på din iPhone 7, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5SE, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus och iPhone 7 plus.

I April 2018 börjar vi också erbjuda skärmbyten på iPhone 8 och iPhone X. Behöver du ett skärmskydd till din iPhone, Samsung, Huawei, HTC, Nokia eller OnePlus5 så har vi alltid det i lager i någon av våra butiker i Linköping, Skärholmen, Lund eller Eskilstuna.

De flesta av våra reservdelar köps från grossisten FHR.

Byt skärm iPhone 7 i Linköping tryggt & säkert

I vår butik i Ekholmen centrum kan du lita på att din skärm blir bytt på ett professionellt sätt. Alla våra reservdelar är antingen original eller av hög kvalité, likvärdig med original. Vilken reservdel vi använder i din telefon väljer du som kund. Priset är något högre för original.

WeLoveRepair grundades 2015 och har sedan dess växt till 4 butiker runt om i Sverige. Under hösten 2018 påbörjar vi vår franchiseresa. Då öppnar vi upp för möjligheten att andra entreprenörer kan bli en del av vår familj och det varumärke vi har byggt upp.

Comments are closed.