Byta batteri på iPhone. Kostnad jmf. med värde. Varför det är så viktigt.

Byta batteri på iPhone

Att få ditt iPhonebatteri utbytt när det börjar börjar bli dåligt borde vara en självklarhet.
Faktum är att fördelarna överväger mycket mer än kostnaderna.

I första steget bör du kontrollera om du har Apple Care – du betalar du en månadsavgift och får vissa komponenter i telefonen utbytta för väldigt låga belopp eller ibland inga belopp alls.
Om du som de flesta, saknar Apple Care, då kan du vända dig till oss WeLoveRepair i Ekholmen Centrum. Vi byter batteri på alla iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, iPad Mini 2, iPad Air, iPad 5. Skicka en förfrågan här.

Samtliga våra reservdelar kommer från 112parts.com, en av Skandinaviens snabbast växande grossister.

Fryser din iPhone när du försöker ringa? Skicka ett sms? Hoppar batteritiden upp och ner? Då är det HÖG tid att byta batteri på din iPhone.

Även om din iPhone behöver anslutas till laddaren hela tiden bara för att ringa, kan du byta ut ett stort huvudvärk. Det kan också ge dig den välbehövliga rörlighet som smartphones ska ha. Läs vidare och vi kommer att undersöka fyra viktiga problem i samband med åldrande iPhone-batterier, och varför byta batteri är viktigare än du kanske har tänkt.

Laga min telefon

 

Min iPhone går långsammare än vanligt.

Saker som att skicka ett meddelande, ladda ner filer, ringa samtal, öppna GIF-filer och ladda upp din senaste selfie till Instagram är alla potentiella offer för ett åldrande iPhonebatteri. Om ditt batteri är äldre kan det orsaka långsam telefonprestanda utan Apples ingripande i form av strypning. Du kan undvika detta genom att ha ditt batteri bytt direkt, ju förr desto bättre. Din telefon är ändå viktig. En del av din vardag.

Som tekniskt avancerade som iPhones kan tyckas tenderar de att ha ett sinne av sig själv. Detta kan komma i form av att oväntat slå ner i mitten av att skriva ett e-postmeddelande, samtidigt som man skickar en faktura till en klient eller när man tittar på bilderna som din farbror skickade till familjeåterförening. Om så är fallet är det inte en lönsam långsiktig lösning att defragera telefonen för att öka processhastigheten. Du förlänger bara det oundvikliga - din iPhones undvikbara nedgång (och behöver ett byte av batteri).

 

Comments are closed.