Hjälp! Min iPhone laddas inte när den är inkopplad!

iPhone laddar inte?

Vi gillar överraskningar - vanligtvis. Men ibland kastar livet dig en kurvboll när du är minst förberedd för det. Du kan springa sent för ett möte, eller påväg till en tråkig familjemiddag och plötsligt upptäcker du att din iPhone inte laddas när den är inkopplad.
Medan vissa iPhone-problem ger dig några varningsskyltar innan du verkligen blir en fråga, oftare än inte om din iPhone inte laddar, var det snabbt påbörjat och lämnar dig oförberedd och med ett utarmat batteri i sista stund.
Så vad gör du, om du säger att din iPhone 6 inte laddas när den är inkopplad? Vi går igenom stegen om hur du isolerar problemet, hitta rätten som passar dig, eller om allt annat misslyckas, byt ut ditt iPhone-batteri.
Den bra nyheten är att medan lösningarna skiljer sig något beroende på din iPhone-modell är vanligtvis orsakerna mer eller mindre desamma. Inget behov av att leta efter modellspecifika råd:
Om din iPhone 7 inte laddar eller om du har en iPhone 8 som inte laddas när den är inkopplad, hjälper dessa steg.
Om inte, besök WeLoveRepair för alla dina behov för batteribyte.
Är det ett mjukvara problem? Medan du kanske tittar på batteriet först om din iPhone inte laddar när den är inkopplad, är oddsen bättre att ett fel i mjukvaran är den skyldige. Om du funderar på det, är det meningsfullt - medan hårdvaran gör grundarbetet, är mjukvaran hjärnorna bakom operationen och det är troligt att det är ett mer ömtåligt system som kommer att leda till ett mindre problem här och där.

WeLoveRepair lagar inte bara iPhone utan även Huawei, Samsung, Sony Xperia, MacBook och iPad. I de flesta fall kan vi reparera alla slags telefoner, även mer ovanliga såsom Marshall London och Xiaomi.

 

Comments are closed.