Hur fixar du en iPhone 7 som inte laddar?

Hur fixar du en iPhone 7 som inte laddas eller laddas ibland efter uppdatering av iOS 11? [Felsökningsguide]

Bortsett från tömning av batterier har vissa människor slutat ha en iPhone 7 som laddar upp intermittent, laddar mycket långsamt, eller laddar inte alls efter uppdatering till iOS 11. Detta problem är inte nytt men. Vi har hört många tidigare klagomål om en iPhone som laddar mycket långsamt eller inte laddar alls sedan de första iOS-föregångarna. Förvånansvärt har den här frågan re-iterating trots den nya tekniken som Apple har entrenched i sina senaste flaggskeppsenheter. Och saken är att problemet ofta verkade bli överflödigt efter att en ny iOS-firmware har släppts. Även om vissa av dessa löstes genom uppföljning av små uppdateringar, fortsätter laddningsproblemet kvar på andras enheter.

Laga din iPhone 7 i Linköping

Lyckligtvis finns det några lösningar som kan användas för att hantera laddningsproblem på iPhone 7. Var och en av dessa lösningar står bäst för att lösa problemet så länge som allt på iPhone-hårdvaran fungerar bra. Läs vidare och lär dig vilka alternativ du kan tillgripa om du någonsin är bland de som oroar sig för laddningsproblem efter att ha uppdaterat din iPhone 7 till iOS 11.

Innan du går vidare, om du har andra problem med din nya iPhone, se till att du släpper på vår iPhone 7-felsökningssida eftersom vi redan har börjat stödja enheten. Dessutom, om du behöver mer hjälp, kan du alltid kontakta oss genom att fylla i vårt iPhone-frågeformulär och ge oss tillräcklig information om problemet.

Möjliga anledningar till varför din iPhone inte laddar är följande:

Väggadaptern eller strömkällan är skadad eller inte fungerar.

Blixtkabeln eller USB-kabeln är skadad.

Laddningsporten på undersidan av din iPhone är skadad.

Fel på programvaran

Om din iPhone 7 inte laddas eller laddas väldigt långsamt efter installationen av iOS 11-uppdateringen, är uppdateringen uppenbarligen felaktig. Något från den nya iPhone hindrar iPhone från att utföra sin laddningsrutin som avsedd. Det kan vara en bugg som orsakar konflikt eller uppdateringen själv kan ha automatiskt överrullat dina nuvarande inställningar och orsakade därmed vissa konflikter.

Det är också möjligt att uppdateringen har orsakat massivt batteriavtappning på iPhone till den punkt där enheten inte kan reagera snabbt när den är ansluten till laddaren. Observera att det tar tid för en viss enhet att visa laddningsindikatorn om den är helt tömd innan du laddar den. Men så länge din iPhone eller laddare inte har någon skada, bör problemet åtgärdas med vissa lösningar.

Hur hanterar du en iPhone som inte tar laddning?

Längre under denna sida finns en lista över alla tillämpliga lösningar och standardprocedurer som hjälper dig att diagnostisera och fixa din iPhone 7 som inte laddas eller laddas mycket långsamt. Men innan du börjar, försök att ansluta din iPhone till din dator eller vägguttag. Om det fortfarande inte laddas på någon av dessa strömkällor, låt oss ta reda på varför och det där att göra.

Laga Huawei P20 lite Linköping 

Första lösningen: Mjuk återställning

I det ögonblick du ansluter din iPhone till en strömkälla bestämmer programvaran (laddningssystemet) om du ska ladda batteriet eller inte. Om laddningssystemet påverkas av vissa buggar från iOS 11, kan det inte vara möjligt att utföra sina uppgifter. Som ett resultat kommer din iPhone inte att ladda eller kan fortfarande ladda men inte som avsedd. Som din första upplösning kan du prova en mjuk återställning eller helt enkelt starta om din iPhone. Till att börja med, här är hur du utför en mjuk återställning på din iPhone 7:

-Håll strömbrytaren intryckt i några sekunder tills skärmen Slide to Power Off visas.

-Dra skjutreglaget för att stänga av din iPhone helt.

-Efter 30 sekunder trycker du på och håller strömbrytaren intryckt i några sekunder tills Apple-logotypen visas på displayen.

-Låt din iPhone starta helt och försök ladda den igen.

Comments are closed.