iPhone 8 batteribyte

Känns det som att din iPhone 8 alltid dör snabbt?
Eller en omstart i mitten av ett textmeddelande?

Om detta händer med dig kan det vara ett tecken på att du behöver byta ut ditt iPhone 8-batteri. iPhones kan behålla upp till 80 procent av sin laddningskapacitet i upp till 500 cykler.

I teorin betyder det 500 laddningar innan du behöver byta batteri. Vi vet alla att det inte finns någon exakt vetenskap när element som värme och fukt är inblandade. I vissa fall kan du bara ha upp till 18 månader innan du bör överväga att ersätta din iPhone 8 batteri.

Så, förutom att din iPhone snabbt dör, vad är andra indikationer på att batteriet behöver bytas ut? Vi har sammanställt fem symtom som snabbt kan peka på att ditt iPhone 8-batteri börjar ta slut.

Ditt batteri har börjat svälla?

Om detta händer med dig - låt oss bara säga, du är förmodligen bortom det faktum att du behöver en reparation. Du ska omedelbart och säkert kassera batteriet.

Det kommer att minska dina chanser att stöta på giftiga kemikalier som används i Apples litiumjonbatterier. Var försiktig så att batteriet inte punkteras.
En sista övervägning: Finns det tidiga tecken på svullnad batterier eller gör batterierna bara sväller upp? Det finns tecken, som en form av vit skärm och separation mellan iPhone 8 skärm. Gradvis svullnad batterier kan till och med orsakas av överexponering för värme.

Snabbladdning eller trådlös laddning har slutat fungera?

Om batteriet är för dränerat är det en chans att ingen av dem kommer att fungera perfekt. Om du kan använda en eller båda metoderna för laddning kan det hända att batteriet tar betydligt längre tid än vanligt att ladda, eller fastnar vid en viss procentandel.

 

Comments are closed.