Laga iPhone 7 Linköping

Laga iPhone 7 Linköping

Laga iPhone 7 Linköping idag. Alltid reservdelar i lager.

Så här kan du själv byta skärm. (Har du inte tiden, verktygen eller kunskapen att byta själv kan du lämna in den till oss i Ekholmen Centrum. )

Vill du försöka laga din iPhone 7 själv kan du köpa skärmar från 599:- samt verktygsset från 199:- av oss i butiken.

Jag vill få hjälp att laga min mobil idag!

Skärmen från iPhone 7 Plus är vacker, men det är säkert att glasskönheten kan bryta om den släpps, krossas eller på annat sätt slits mot liknande hårda ytor. Några skador är värre än andra, men om du fullständigt krossar din skärm, behöver du förmodligen en skärmreparation.

När allt kommer omkring är moderna iPhone-skärmar inte bara LCD och glas: De packar flera olika komponenter i ett. Digitaliseraren läser din fingerkontakt och rörelse; LCD-skärmen visar alla bilder, video och annan visuell information, och glasskärmen hjälper till att skydda de inre komponenterna i telefonen. Så, om du spricker glaset, får en svart skärm eller inte kan använda din telefon via beröring, måste du ersätta hela skärmen för att få telefonen att fungera korrekt igen. När du knäcker din skärm förstör den också din iPhones vattenbeständighet. Om du är van vid att hålla den nära vatten, vill du definitivt fixa din enhet.

Det finns flera sätt att reparera eller ersätta en trasig iPhone-skärm, beroende på din monetära situation och fritid. Här är ett par, i ordning av enklaste (och billigaste) till mest komplicerade.

Laga iPhone Linköping på detta sätt

Köp ett skärmskydd

Få WeLoveRepair (oss) att fixa det

Fixa det själv

Erforderliga verktyg och delar (Kan köpas hos oss i Ekholmen)

1. Öppna iPhone

2. Koppla loss kablarna

3. Ta bort kameran och högtalaren

4. Ta bort hemknappen

5. Byt ut skärmen

6. Sätt tillbaka allt ihop

7. Köp ett skärmskydd

Proceduren ovan kan se oförskämt enkel ut men var extra varsam när du öppnar din telefon, till skillnad mot tidigare versioner som iPhone 6 så är inte iPhone 7 lika rymlig att lyfta av skärmen på, det är enkelt att du skadar någon av kablarna, men med lite försiktighet går det fint.

Det du absolut inte vill ska hända är att du skadar hemknappen på något vis, då finns bara en räddning och det är Apple. Det kommer också att stå dig dyrt, runt 3000kr får du räkna med för att bara laga hemknappen.

Om din skärm är splittrad men relativt intakt kan du avlägsna en potentiellt kostsam reparation genom att försegla de trasiga bitarna bakom ett skärmskydd. Jag noterar att det här är en tillfällig åtgärd, och en som jag brukar rekommendera för skärmar som är knäckta men inte helt förstörda - det kan hålla sprickorna från försämring eller delar av skärmen från att falla ihop, men så småningom behöver du att ersätta skärmen. Det kommer inte heller att behålla din iPhone: s vattenbeständighet.

Comments are closed.