Laga iPhone Västerås

Välkommen att laga iPhone Västerås. Nu kan du som bor i Västerås laga din iPhone hos WeLoveRepair. Vår butik finns på nätet och du skickar in din telefon enkelt.
Laga iPhone Västerås på följande länk.

Våra priser är Sveriges lägsta - prisgaranti på alla arbeten! När du lagar din telefon hos WeLoveRepair i Västerås står vi för frakten, både till oss och tillbaka till dig.

Laga iPhone i Västerås.

WeLoveRepar laga din iPhone i Västerås. Vi lagar bl.a iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 och iPhone X. Prisexempel för skärmbyte på iPhone 6 är 590kr. Då ingår frakten, moms och arbetet. Ett helt oslagsbart pris för dig som vill reparera iPhone i Västerås.

Nu när du har kommit så här långt, då kanske du undrar över priser. Du kan enkelt se priser för olika reparationer här.

Vi erbjuder både originaldelar och ersättningsdelar. Den senare är av väldigt hög kvalité och jämförbar med original.

Vi laga självklart också Samsung.

Det är inte bara iPhone vi reparerar i Västerås. Vi reparerar även Samsung S5, Samsung S6, Samsung S6 edge och Samsung S7.

WeLoveRepair grundades 2016 och finns idag med fyra butiker i Sverige. För dig som vill bli franchisetagare så öppnar vi nu möjligheten för det under 2018. Att bli franchisetagare innebär att du bl.a kan laga iPhone i Västerås. Vi har idag ingen enhet på plats. Detta ger därför möjligheten för dig som är entreprenör att bli en del av WeLoveRepair.

Vi hjälper dig med allt. Att etablera en enhet med WeLoveRepair kostar c:a 150.000kr. Då ingår verkligen allt. Plats i galleria, försäljningsmonter, reservdelslager och utbildning. Vi hjälper dig även med bolag och bokföring. Allt är så kallat ready-to-run.

För att vi ska vilja arbeta med dig krävs att du är driven, att du älskar service och har en nyfikenhet för det tekniska.

Välkommen att läsa mer om franchise här

Comments are closed.