Laga mobil Linköping

Laga din mobil i Linköping med hjälp av proffs, originaldelar och prisgaranti. Vår unika prisgaranti innebär att hittar du ett lägre pris på samma reparation så sänker vi till samma pris.

Laga din mobil i Linköping hos WeLoveRepair, med butiker från norr till söder är vi en av Sveriges snabbast växande kedjor för reparationer av mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Våra butiker finns i vältrafikerade centrum där vi reparerar din enhet på plats.

Laga mobil Linköping hos WeLoveRepair

Hos WeLoveRepair i Ekholmen centrum kan du snabbt och enkelt laga din trasiga iPhone, Samsung, iPad eller laptop medan du väntar.

iPhone överhettning:
varför är min iPhone så varm och vad kan jag göra åt det?

 

Det är en av de saker du känner genast: din iPhone överhettning. Vi håller våra iPhones i våra händer så mycket att vi har blivit mycket bekanta med sin "normala" eller hälsosamma temperatur. Även om temperaturen varierar beroende på säsong och klimat, vet du när din iPhone är varm.

Det är inte ett stort problem, men det händer både gamla och nya mobiltelefoner.

En överhettning från iPhone 7 är lika vanlig som en överhettning för iPhone 6, lika bra som 4, 5, 8 eller till och med X.

När du känner din iPhone-uppvärmning Upp, håll dig lugn och läs vidare.

Den ideala iPhone-driftstemperaturen

Den ideala iPhone-driftstemperaturen är mellan 12 och 28 grader celcius.

När det gäller detta intervall ska din iPhone fungera sömlöst. Din iPhone kan tåla strängare väderförhållanden när den inte används. Du kommer antagligen inte att skada din iPhone om du håller den i längre perioder med minusgrader.

Att lämna den i en parkerad bil på en varm sommardag eller ute på bakgården på en kall vinternatt rekommenderas inte. Försök alltid att hålla telefonen vid rumstemperatur och i direkt solljus.

Välkommen till WeLoveRepair om du får värmeproblem med din telefon. 

Comments are closed.