Skärmbyte iPhone X i Linköping, vad ska det kosta?

Skärmbyte iPhone X i Linköping - Vad ska det kosta?

Inget snack om saken

Det är inget snack om saken att nästan alla älskar iPhone X - och det finns gott om saker att älska, OLED-skärm, kant-till-kant-skärm, supersnabb processor och dubbla bredbildskameror.

 

Det är en premiumenhet, med en premiumprislapp - Apple var bland de första tillverkarna att producera en telefon som i handeln skulle komma att kosta över 10.000kr. Som en halvbra all-inclusive resa för två. Ett skärmbyte kostar också därefter.

Den nya tekniken, OLED, gör att reparationen för en iPhone X är mellan tre och fyra tusen kronor.

Billigt för dig med Apple Care

Kunder som prenumererar på AppleCare betalar inte lika mycket. Faktum är att kostnaden på c:a 300kr kanske känns som ett fynd i förhållande. Men då har du kanske glömt startkostnaden för Apple care på nära 2000kr. När du dock tappar din skärm en andra gång så har kostnaden för ett skärmbyte halverats till c:a 1200kr. Men det förutsätter att du inte varit allt för klanting eller för nära inpå ditt första byte, då gäller inte Apple care.

Ett annat alternativ är att reparera din telefon hos WeLoveRepair i Linköping. Då bjuder vi också på ett skärmskydd så att du nästa gång förhoppningsvis inte tar sönder din skärm när olyckan är framme.

Problem med tredjepartsdelar

Många ägare som letar efter iPhone X-skärmbyten nu ute efter ett tredje alternativ - en rad eftermarknads iPhone X-skärmar som nyligen har blivit tillgängliga.

Men huruvida iPhone X-ägare köper budgetskiftskärmarna själva eller vänder sig till snabba reparationsbutiker för en billig lösning, det finns en sak som de behöver komma ihåg: du får vad du betalar för.

Efter nylig rapport visar på att många av de billigare skärmar som tillverkats håller dålig standard. Dålig passform, dålig respons och sämre bildkvalitet. Skärmarna blev lätt varma och hade en rödaktig nyans när du tittar från sidan.

Hos WeLoveRepair i Linköping använder vi antingen original eller en skärm av mycket hög kvalitet till din iPhone X.

Hur byter du skärm?

Comments are closed.