Vilken Samsung är rätt för dig?

När det gäller Android-enheter är det svårt att slå Samsung, som erbjuder några av de största och bästa enheterna på den marknaden som pengar kan köpa - förutsatt att du har tillräckligt med det, det vill säga. Samsung är dyrt, men andas kvalité
Samsung är också unikt bland dagens ledande smartphone-producenter, eftersom de inte bara har en, mentvå flaggskeppslinjer att välja mellan. Jämfört med Apple, en branschledare som har skurit ut sin egen nisch av dedikerade fans med iPhonelinjen Apple ligger dock långt ifrån att dominera marknaden för SmartPhones, faktum är att Apples marknadsandel sjunker allt fortare.

Trots att det ibland känns som att många köpare är villiga att offra en arm eller ett ben för den senaste iPhonemodellen så är det en allt stör skara människor som rör sig ifrån iPhone till mer prisvärda alternativ inom Android. Många är trötta på att Apple ständigt lanserar ”nyheter” utan några egentliga nyheter.
Välja den perfekta Samsung-enheten beror helt på en specifik användares behov: Oavsett om det är processorns hastighet för tunga appanvändare eller avid spelare, en superskarp kamera för sociala medier, hela batterilivslängden för någon som är på farten eller någon kombination därav, det är säkert att vara en enhet som har rätt.

Så vilken är bäst för dig? Ta en titt på vår Samsung smartphone guide nedan och bestäm själv!

Samsung Note 9, den uppgraderade versionen av Galaxy Note 8, är definitivt toppen av raden bland Android-enheter (och smartphones i allmänhet) och extremt populär bland tekniker, tidiga adaptrar och proffs som är beroende av det för arbete.

Med sin 6,4-tums Super AMOLED, skärmsläckare skärm, skriker not 9 9 "premium". Och det lever i stort sett alla andra områden också. De dubbla 12 megapixelkamerorna kan nästan inte fånga en dålig ögonblicksbild, och 8 GB RAM och 10nm-processor ger not 9 en oturlig snabb hastighet.

Men några andra funktioner ställer verkligen Samsung Note 9 bortsett från resten av paketet. För en sak kan den komma med 512 GB internminne, och med ett 512 GB SD-kort kan minnet expanderas så att det blir den första vanliga telefonen som överstiger ett terabyte minne. Det är mer än de flesta datorer.

Den större telefonen har också ett större batteri vilket betyder att du kan gå hela dagen utan kostnad. Dessutom medföljer den medföljande pekskärmen möjligheten att utföra några snygga handsfree genvägar, vilket gör telefonen till ett idealiskt verktyg för allt från att ta en selfie för att ge en presentation.

Den supersized telefonen levereras med en supersized prislapp, men det finns redan en relativt bra affär på det, särskilt när man tar hänsyn till den medföljande laddningsstället och trådlösa hörlurar.

Samsung Galaxy S9 - Monstret

Medan Samsung Galaxy S9 säkert packar en stans, är det telefonens raffinerade funktioner som verkligen gör att den lyser. Ja, det har det bästa som Samsung Galaxy S8 erbjuder, och sedan några.

 

I synnerhet har glitchy biometrics läsare uppgraderats betydligt, och inte bara är de rakhyvel-snabbt, de är också nästan felfria. Istället för iris-scannern, ansiktsigenkänning och fingeravtrycksscanner klumpigt i strid med varandra har de kombinerats allt i en sömlös synergi som gör att telefonen låser upp en bris utan att offra på säkerheten.

 

Den 5,8 tums OLED quad-HD-oändligheten är en av de bästa vi någonsin har sett, och erbjuder otroligt lågt ljusprestanda. Den 12 megapixel bakre kameran med dubbla bländare kan konkurrera med det bästa av dem, och de kraftfulla dubbla stereohögtalarna gör njutningsmediet till ett genuint nöje.

 

Allt detta är att säga att Samsung S9 är en bra telefon för dem som gillar de finare sakerna. Dessutom är det jämfört med andra avancerade modeller, att en nyligen nedgång till 6000kr gör Samsung Galaxy S9 relativt billigt. Det ligger fortfarande långt ifrån en budgettelefon, men ingenstans i närheten av de fyra-siffriga priserna på dyrare modeller som iPhone XS.

 

Comments are closed.